Velkommen til Torvets Køkken - hvor de gode råvarer og kærligheden til måltidet er i fokus.

Velkommen

Det er en svær tid for alle - også for os - det betyder ikke at vi vil gå på kompromis med sikkerheden hverken for gæster eller medarbejdere. Det betyder lidt ændringer både for os og for dig som gæst. Menukortet bliver lidt mindre og bestilling/afhentning bliver lidt anderledes end normalt. 

Selvom det er en svær tid vil du, indtil restriktionerne lettes, selvfølgelig have mulighed for at hente mad hos os - indtil d. 17. januar kan vi også bringe mad ud hvis du er udsat eller i isolation ved telefonisk bestilling og betaling på mobile pay hvor vi så kan sætte din ordre udenfor døren eller hvor vi aftaler det.

For at undgå at for mange samles fysisk, går vi over til at maden bestilles på forhånd og at smørrebrød, sandwiches, kyllinger, den varme ret og anden aftensmad kan hentes mellem 16 og 19 altså 1 time længere end normalt - vi opfordrer til at de "kolde" retter (som smørrebrød og sandwiches) bestilles til afhentning mellem 16 og 17.30, da de varme retter oftest bestilles mellem 17.30 og 19 så vi i samarbejde kan få spredt bestillingerne ud så der samles færrest muligt mennesker på samme tid.

Derfor beder vi også om din forståelse for at vi måske ikke kan imødekomme dit ønske om afhentningstidspunkt, men måske kan levere et kvarter før eller senere end du ønsker. Vi beder også om at du henter alene og forsøger at være skarp på afhentningstidspunktet - vi lover selvfølgelig det samme - så du ikke kommer f.eks. 10 min før eller 10 min efter, netop for at undgå forsamlinger. Vi ved godt at det virker ufleksibelt, men vi gør det for at passe på os allesammen. 

Vi glæder os til at se jer og til at lave mad til jer indtil det bliver godt igen.

Mange hilsner Birgitte og teamet i Torvets køkken.

Torvets køkken til hverdag

Hver dag har vi lækre retter du kan bestille hjemmefra, fra arbejdet eller hvor du nu er.

Det eneste du skal når du henter din mad, er at ordne betalingen.

Vi hjælper gerne uanset om du mangler mad til en eller flere. Har du særlige ønsker vil vi selvfølgelig også gerne hjælpe med det.

- ring til os på torvet så taler vi om det.

 

Det lyder spændende - jeg vil gerne bestille på 31909032

http://www.findsmiley.dk/802652