René har siden 1995 arbejdet i restaurationsbranchen som både kok og tjener. Han har drevet selvstændig virksomhed både som kok og vinhandler. Han bor nær Ulstrup med sin familie.

Birgitte har siden 1992 arbejdet i restaurationsbranchen som tjener og vinhandler. Hun har drevet selvstændig virksomhed som restauratør og konsulent. Hun bor i Bjerringbro med sin familie.

Fornuft, ordentlighed og bæredygtighed - det skal være holdbart!

 

Gennem mange år i restaurationsbranchen, har vi oplevet lidt af hvert, både godt og skidt. Derfor vil vores forretning, og fælles projekt, være præget af de ting vi synes er vigtige.

Fornuft

(Giver et produkt eller en proces mening, eller gør man det bare "fordi")

Ordentlighed

(En aftale er en aftale, at man behandler andre som man selv vil behandles)

Bæredygtighed

(Lokale produkter af høj kvalitet, gerne økologisk hvis muligt)

 

Dette synes vi giver en holdbar løsning for os, for forretningen, for vores familier, for vores gæster og vores samarbejdspartnere.