Den store festmenu (min. 15 kuverter)

365 kr. per kuvert

Reje og fiske cocktail m/ mixed salat og den gode skaldyrsdressing

Helstegt oksefilet m/ sauté af sommergrønt, kartofler og sovs

Crème Brûlèe m/ bærkompot

 

 

Sæson menu 1 ( min. 15 kuverter)

265 kr. per kuvert

 

Halehængt røget laks med nye kartofler, ærter og hytteost

Langtidsstegt oksefilet med nye løg, blomkål, stegte svampe, nye kartofler og portvins glace

Danske jordbær med kærnemælks creme og hvid chokolade

 

Sæson menu 2 ( min 15 kuverter) 

295 kr. per kuvert

Fisk og skaldyrs terrine med asparges og urter

Farseret vagtel på sauté af sommerkål med syltede svampe, nye kartofler og en svampe blanquette

Chokolade kiksekage med friske bær