Månedens menu er den sæsonaktuelle festmenu med de råvarer, der helt friske og allerbedst lige nu

Husk at vore selskabsmenuer bestilles til minimum 15 kuverter - er I færre så kom ned og tag en snak med os om en god løsning.

 

Oktober

Forret: 

Halehængt laks med rygeost crème og syltet fennikel

Hovedret:

Bøf af dansk oksefilet med bagte løg og braiseret gulerod. Hertil stegte kartofler og svampe glace.

Dessert:

Æble Tarte Tatin (Fransk æbletærte med karamel). Serveret med syltede nødder og vaniljeis.

Pris per kuvert kr. 298,- 

 

 

 

November

Forret:

Cremet græskar suppe med chili og kokos hertil stegte store rejer

Hovedret:

Unghanebryst farseret med æble og gedeost, sæsonens grønt, stegte kartofler og salvie sauce

Dessert:

Gateau Marcel med syltede skovbær og vaniljeis

Pris per kuvert 298,-