Julemenuer 2019

Som udgangspunkt er vore buffetter og menuer til levering til en minimumsbestilling på 15 kuverter - er I færre, så kom ned forbi og tag en snak med os, så vi sammen kan finde en god løsning.

 

Julebuffet (min. 15 personer)

- 2 slags sild med karrysalat

- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade

- Ferskrøget laks med krydderurtecreme

- ½ æg med rejer

- Lun leverpostej med champignoner og bacon

- Jule medister med stuvet hvidkål

- Flæskesteg med rødkål

- Confit de carnard med æble og svesker kompot

- Indbagt brie med solbær

- Ris a la mande med kirsebær sauce

200 kr. per person

 

Julemenu (min. 15 personer)

Forret.

Gammeldags røget laks med syltede brombær, flødeost og croutons af rugbrød.

Hovedret.

Confit de canard med hjemmesyltede rødkål, nødder og æbler hertil pommes pailles og orange sauce.

Dessert.

Mandel kage med ris is og lun kirsebær sauce

2 retter 225 kr. pr. pers.

3 retter 289 kr. pr. pers.

 

Confit de Canard - konfiteret andelår