NYTÅRSMENU 2019

Årets sidste dag med hygge og fest

Hent maden hos os og gør den selv færdig med lette og simple instruktioner. Bestil til 1, 2, 20 eller 50 (og alt derimellem) inden d. 28/12 2019 og afhent nytårsaftens dag mellem 13 og 15. 

Du kan også bestille vine til nytårs menuen hele aftenen fra den tørre champagne til nytårstalen over vine til de enkelte retter og den boblende demi-sec til kransekagen. Vinene er fra flere af landets førende vinimportører og sælges i helflasker afhængigt af jeres antal.

Priserne pr. pers                                                            

3 retter                                          375,-

Appetizer                                       55,-

Kransekage                                    35,-

 

Menuen er :

Appetizer/snacks til nytårstalen:

Grissini og Knækbrød m/ tapernade, pesto, salsa og fennikelpølse 

Forretten:

Stegt hummer med kold selleri creme og rogn 

Hovedretten:

Rosa stegt steak af dansk okse med jordskokke puré og chips, bagte gulerødder, pommes anna og svampe blanquette.

Desserten:

Fransk chokolade tærte med havtorn og bær i italiensk marengs  

Midnat: 

Hjemmelavet kransekagekonfekt (3 stk. per person)

 

Vinene som sælges i helflasker er:

Nytårstalen :

Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive Brut, Champagne, Chouilly kr. 390,-

Hvidvinen: 

3 whooly sheep, Sauvignon Blanc, New Zealand, kr. 150,-

Rødvinen:

Tommasi, Ripasso Valpolicella Classico Superiore, Veneto 2016 kr. 225,-

Dessert:

Chateau de Fesles, Coteaux du Layon,  2016, Loire kr. 150,-

Midnatsboblerne:

Cremant de Bourgogne Albert Sounit Blanc du Blanc demi sec kr. 250,-